Grisegode wraps
En lett og sunn, rett og slett en grisegod wraps, perfekt for en rask middag
Ideer og tips til sunne matpakker
En guide til bedre helse
Gjør måltidet bærekraftig
Planlegging og gjennomføring
Surdeig
Pasta
Grunnoppskrifter
Redaktør2024-08-26T20:04:05+01:00januar 12th, 2024|
En lett og sunn, rett og slett en grisegod wraps, perfekt for en rask middag
Redaktør2024-01-11T11:19:56+01:00januar 11th, 2024|
En detaljert oppskrift på hjemmelagde pølser med 20 forskjellige smakstilsetninger, perfekt for å utforske det rike mangfoldet i verdens pølsekultur
Redaktør2023-12-29T12:34:46+01:00desember 28th, 2023|
En rask og enkel rett som kombinerer kalkunrester med ost og tortillas, stekt til de er sprø.
Redaktør2023-12-29T12:34:47+01:00desember 28th, 2023|
En kremet og trøstende risotto som bruker opp rester av kalkun sammen med en blanding av grønnsaker
Redaktør2023-12-29T12:35:15+01:00desember 28th, 2023|
En hjertevarmende grateng med fisk, poteter og en kremet saus, toppet med brødkrummer og ost
Redaktør2023-12-29T12:35:16+01:00desember 28th, 2023|
En smakfull og næringsrik måte å bruke rester av fisk på på, servert med hjemmelaget remulade
Redaktør2023-12-29T12:35:44+01:00desember 28th, 2023|
En elegant og smakfull måte å bruke pinnekjøttrester, servert med en søt og syrlig rødbet- og eplechutney
Redaktør2023-12-29T12:35:45+01:00desember 28th, 2023|
En moderne og spennende vri på tradisjonelt pinnekjøtt, servert som crispy wraps med asiatisk inspirasjon
Redaktør2023-12-29T12:36:22+01:00desember 28th, 2023|
En unik og smakfull pizza med ribbe, rødløk, og en blanding av mozzarella og blåmuggost
Redaktør2023-12-29T12:36:23+01:00desember 27th, 2023|
En kreativ og smakfull måte å bruke ribberester på, med en asiatisk vri.
Hjemmekokklauget driftes av hos Almås og BeTA iT - Alle rettigheter © 2012 - 2024