Matpakkeguiden
Ideer og tips til sunne matpakker
Plantebaserte måltider
En guide til bedre helse
Bærekraftig matlaging
Gjør måltidet bærekraftig
Selskapsguiden
Planlegging og gjennomføring
Alle våre guider
Gå til oppskrift
Surdeig – Hva, hvorfor og hvordan
Surdeig
Baking 101
Hjemmelaget pasta
Pasta
Sugo di Pomodoro
Grunnoppskrifter
Alle oppskrifter
Vis flere fra denne sesongen
Opplev den autentiske smaken av Spania med paella, en verdensberømt risrett som kombinerer safran-infusert ris med en rekke sjømat og sesongens grønnsaker. Denne retten er et testament til bærekraftig og sunn matlaging.
Opplev den autentiske smaken av Brasil med moqueca, en rik og aromatisk fisk- og skalldyrgryte kokt med kokosmelk, tomat, løk, hvitløk, og koriander. Denne næringsrike retten fremhever lokale ingredienser og tilbyr en fest av vitaminer og mineraler.
Oppdag den rike og smakfulle bouillabaisse, en tradisjonell fransk fiskesuppe fra Marseille, servert med rouille. Denne oppskriften kombinerer lokale fiskeslag og skalldyr for en bærekraftig og næringsrik måltid.
En lett og forfriskende forrett som kombinerer modne avokadoer med saftige reker, toppet med en hjemmelaget sitrusdressing. Perfekt for en sommermiddag eller som en delikat start på et romantisk måltid.
Oppdag gleden ved å lage en varmende rødbetsuppe med pepperrotkrem. En fest for både øyet og smaksløkene! Les oppskriften her.
Utforsk oppskriften på 'Kamskjell med Blomkål og Bacon' som er en perfekt balanse av teksturer og smaker for en gourmetopplevelse hjemme.