Matpakkeguiden
Ideer og tips til sunne matpakker
Plantebaserte måltider
En guide til bedre helse
Bærekraftig matlaging
Gjør måltidet bærekraftig
Selskapsguiden
Planlegging og gjennomføring
Alle våre guider
Gå til oppskrift
Surdeig – Hva, hvorfor og hvordan
Surdeig
Baking 101
Hjemmelaget pasta
Pasta
Sugo di Pomodoro
Grunnoppskrifter
Alle oppskrifter
Vis flere fra denne sesongen
Sildegrynsuppe er en tradisjonell kvensk suppe som kombinerer byggryn og sild. Denne næringsrike og smakfulle suppen er et symbol på kvenenes matkultur og historie.
En elegant og smakfull måte å bruke pinnekjøttrester, servert med en søt og syrlig rødbet- og eplechutney
En moderne og spennende vri på tradisjonelt pinnekjøtt, servert som crispy wraps med asiatisk inspirasjon
Oppdag spennende serveringsvariasjoner av lutefisk i denne oppskriften! Kombinert med sitroninfusert ertepuré og sprøstekt bacon, får du en unik smaksopplevelse.
Opplev den innovative tolkningen av norsk juletradisjon med pinnekjøtt og eple- og sellerirotpuré for en unik smaksopplevelse.
Oppdag hvordan du kan lage din egen lammekjøttdeig og få mest mulig ut av høstens rikdom av norsk lammekjøtt. Lær om utvelgelse, kverning og krydring for de beste festmåltidene.