Matpakkeguiden
Ideer og tips til sunne matpakker
Plantebaserte måltider
En guide til bedre helse
Bærekraftig matlaging
Gjør måltidet bærekraftig
Selskapsguiden
Planlegging og gjennomføring
Alle våre guider
Gå til oppskrift
Surdeig – Hva, hvorfor og hvordan
Surdeig
Baking 101
Hjemmelaget pasta
Pasta
Sugo di Pomodoro
Grunnoppskrifter
Alle oppskrifter
Vis flere fra denne sesongen
Opplev en enkel, men elegant hovedrett: pasta med røkt laks, frisk spinat og en lett kremet saus. En perfekt balanse av smaker som vil tilfredsstille enhver gane.
Pasta Puttanesca er en klassisk italiensk rett som kombinerer fullkornspasta med en rik tomatsaus, oliven og kapers. Denne oppskriften er enkel å følge og kan tilpasses for veganere. Rik på fiber og antioksidanter, er denne retten et næringsrikt og smakfullt valg for ethvert måltid
En luksuriøs og tilfredsstillende kremet kyllingpasta, perfekt for en bærekraftig, rask og smakfull middag.
En frisk og lett pasta og grønnsakssalat, perfekt for en sommerdag eller som en lett middag
Lag en enkel og smakfull pasta med grønnsakssaus midt i uken. Denne retten er bærekraftig ved å bruke opp grønnsaksrester og redusere matavfall.
Lær mer om historien og variasjonene av pasta, samt tips for å lage og matche pasta med forskjellige sauser. Hjemmelaget pasta er enklere enn du tror!
Oppdag historien bak den autentiske italienske ragù alla bolognese og lær hvordan du kan lage den riktig. Unngå den vanlige misforståelsen om spaghetti bolognese!
Oppnå den perfekte pizzasausen ved å kombinere tomatpure og knuste tomater. Denne enkle oppskriften gir en velbalansert og velsmakende saus.
Lær hvordan du lager deilige og saftige kjøttboller til pizzaen din ved å bruke ferskt pølsekjøtt. Få den perfekte teksturen og smaken med denne oppskriften!
Lyst på en deilig pastarett med magert og næringsrikt akkar? Oppskriften er enkel og smakfull, med ingredienser som passer perfekt sammen.