Publisert dato: desember 28th, 2023Sist oppdatert: desember 29th, 2023207 ord i artikkelca 1 minutters lesetid0 kommentarer on Torskefiskekaker med remulade

SKRIBENT / KOKK

Hjemmekokklauget Redaktør

KJØKKEN

VANSKELIGHETSGRAD

Torskefiskekaker med remulade

Visninger totalt: 54Dagens visninger: 2
Intern annonse:

Legg igjen en kommentar

Annonse:

Gjør om restene av torsken til deilige og saftige fiskekaker, en perfekt måte å nyte restene på, servert med en klassisk remulade.

Disse torskefiskekakene eller fiskekrokettene er en fantastisk måte å bruke opp rester av en torskemiddag, eller annen fisk. Denne oppskriften kombinerer torsken med poteter og urter for å skape en smakfull og tilfredsstillende rett. Serveres med kokte poteter, råkost og hjemmelaget remulade for en ekstra smaksopplevelse.

TID & INFORMASJON

4
Porsjoner

20 min
Forberedelse

15 min
Tilberedning

35 min
Totalt

OPPSKRIFT

Disse torskefiskekakene er en enkel og smakfull måte å bruke rester fra torskemiddagen på. En klassisk rett som er både næringsrik og deilig.

INGREDIENSER
  • 400 g kokt juletorsk, flaket
  • 2 mellomstore poteter, kokt og most
  • 2 egg, slått sammen
  • 2 ss finhakkede urter (f.eks. persille, dill)
  • 100 g brødkrummer
  • Salt og pepper etter smak
  • Olje for steking
  • For remulade

  • 100 ml majones
  • 1 ss kapers, finhakket
  • 1 sylteagurk, finhakket
  • 1 ts dijonsennep
  • 1 ts sitronsaft
FREMGANGSMÅTE
  • Bland flaket torsk, moste poteter, egg, og urter i en bolle. Krydre med salt og pepper.
  • Form blandingen til små kaker og dypp dem i brødkrummer.
  • Varm olje i en panne og stek fiskekakene til de er gylne på begge sider.
  • For remuladen, bland alle ingrediensene og smak til.
  • Server fiskekakene varme med remulade.

Del denne oppskriften

Kjøkkenordboka

Ingen referanser i kjøkkenordboka