desember 2023
Kategorier:
Bærekraftig mat
Hverdagsmat
Kjapt og enkelt
Småretter
Torskefiskekaker med remulade
Gjør om restene av torsken til deilige og saftige fiskekaker, en perfekt måte å nyte restene på, servert med en klassisk remulade.
Disse torskefiskekakene eller fiskekrokettene er en fantastisk måte å bruke opp rester av en torskemiddag, eller annen fisk. Denne oppskriften kombinerer torsken med poteter og urter for å skape en smakfull og tilfredsstillende rett. Serveres med kokte poteter, råkost og hjemmelaget remulade for en ekstra smaksopplevelse.
TID & INFORMASJON
4
Porsjoner
20 min
Forberedelse
15 min
Tilberedning
35 min
Totalt
OPPSKRIFT
Disse torskefiskekakene er en enkel og smakfull måte å bruke rester fra torskemiddagen på. En klassisk rett som er både næringsrik og deilig.
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Del denne oppskriften
Kjøkkenordboka
Ingen referanser i kjøkkenordboka