desember 2023

Publisert dato: desember 15th, 2023Sist oppdatert: februar 16th, 2024137 ord i artikkelca 0,7 minutters lesetid0 kommentarer on Lapper

SKRIBENT / KOKK

Hjemmekokklauget Redaktør

VANSKELIGHETSGRAD

Lapper

Visninger totalt: 100Dagens visninger: 1
Intern annonse:

Legg igjen en kommentar

Annonse:

Lapper, også kjent som norske pannekaker, er en koselig og enkel rett som passer perfekt for en avslappende helgemorgen eller som en hyggelig kveldskos. Disse små, tykke pannekakene er myke og luftige, og smaker himmelsk med et dryss sukker, syltetøy eller en skive brunost.

TID & INFORMASJON

15-20
Lapper

10 min
Forberedelse

ca 20 min
Steking

30 min
Totalt

OPPSKRIFT

INGREDIENSER
  • 3 dl hvetemel
  • 2 ts natron
  • 2 ss sukker
  • 1/2 ts salt
  • 4 dl kulturmelk eller kefir
  • 2 egg
  • Smør til steking
FREMGANGSMÅTE
  • Bland hvetemel, natron, sukker og salt i en bolle.
  • Tilsett kulturmelk og egg, og rør til en jevn røre.
  • La røren svelle i ca. 10 minutter.
  • Varm en stekepanne og smør den lett med smør.
  • Stek små lapper på middels varme til de er gylne på begge sider.
  • Server varme med syltetøy eller brunost.

Del denne oppskriften

Kjøkkenordboka

Ingen referanser i kjøkkenordboka