desember 2023

Publisert dato: desember 11th, 2023Sist oppdatert: februar 16th, 2024280 ord i artikkelca 1,5 minutters lesetid0 kommentarer on Krydret chorizo og bønnesalat

SKRIBENT / KOKK

Hjemmekokklauget Redaktør

VANSKELIGHETSGRAD

Krydret chorizo og bønnesalat

Visninger totalt: 203Dagens visninger: 3
Intern annonse:

Legg igjen en kommentar

Annonse:

Oppdag en spennende blanding av smaker med vår krydrede chorizo og bønnesalat. Perfekt for de som elsker en smakfull og mettende salat.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Denne krydrede chorizo og bønnesalaten er en herlig kombinasjon av rike smaker og teksturer. Med stekt chorizo som gir en røykfull dybde, blandet med proteinrike bønner og friske urter, er denne salaten både næringsrik og tilfredsstillende. Den passer utmerket som en lett lunsj eller som en del av et større måltid.

Drikkeforslag

En kjølig, fruktig hvitvin som Sauvignon Blanc eller en lett rødvin som Pinot Noir vil komplementere de krydrede smakene i salaten.

TID & INFORMASJON

4
Porsjoner

15 min
Forberedelse

15 min
Tilberedning

30 min
Totalt

OPPSKRIFT

Denne krydrede chorizo og bønnesalaten er enkel å lage, men rik på smak. Den kombinerer det beste av spanske smaker med næringsrike ingredienser.

Obs! Allergener kan variere med type chorizo du velger.

INGREDIENSER
  • 200 g chorizo, skåret i skiver
  • 400 g kokte bønner (f.eks. kidneybønner eller svarte bønner)
  • 1 rød paprika, hakket
  • 1 liten rødløk, finhakket
  • En håndfull frisk koriander, hakket
  • En håndfull frisk persille, hakket
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss rødvinseddik
  • Salt og pepper etter smak
FREMGANGSMÅTE
  • Stek chorizo i en panne på middels varme til den er gylden og sprø.
  • I en stor bolle, bland sammen de kokte bønnene, hakket paprika, rødløk, koriander og persille.
  • Tilsett den stekte chorizo til bønneblandingen.
  • I en liten bolle, visp sammen olivenolje og rødvinseddik. Hell dressingen over salaten og bland godt.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Server salaten umiddelbart eller la den kjøle seg ned i kjøleskapet før servering.

Del denne oppskriften

Kjøkkenordboka

Ingen referanser i kjøkkenordboka