november 2023

Kategorier:
Brød og småbakst

Publisert dato: november 17th, 2023Sist oppdatert: februar 16th, 2024198 ord i artikkelca 1 minutters lesetid0 kommentarer on Julekake fra Brasil: Rabanada

SKRIBENT / KOKK

Redaktør

KJØKKEN

VANSKELIGHETSGRAD

Julekake fra Brasil: Rabanada

Visninger totalt: 650Dagens visninger: 3
Intern annonse:

Legg igjen en kommentar

Annonse:

Opplev den søte og trøstende smaken av Rabanada, en tradisjonell brasiliansk juledelikatesse som bringer en smak av nostalgi og varme til festsesongen.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Rabanada er en brasiliansk julegodbit som ligner på fransk toast eller arme riddere. Denne desserten har sine røtter i Portugal og ble populær i Brasil som en måte å bruke opp gammelt brød under julefeiringen. Rabanada er vanligvis dyppet i en blanding av melk og egg, stekt til gyllenbrun, og deretter rullet i sukker og kanel

TID

10 min
Forberedelse

10 min
Tilberedning

20 min
Totalt

OPPSKRIFT

Rabanada, med sin rike og tilfredsstillende smak, er en kjær del av Brasils juletradisjoner, og tilbyr en perfekt balanse mellom søtt og krydret, og en deilig måte å gjenbruke gammelt brød på. Disse kan også deles i tynnere skiver, legg en sjokoladebit i mellom, før du dypper de i egg og steker de….

INGREDIENSER
  • 1 baguette, skåret i skiver
  • 2 kopper melk
  • 4 egg, lett pisket
  • 1/2 kopp sukker
  • 1 ts kanel
  • Olje for steking
FREMGANGSMÅTE
  • Dypp brødskivene i melk, deretter i piskede egg.
  • Stek i varm olje til hver side er gyllenbrun.
  • Bland sukker og kanel, og rull de stekte brødskivene i blandingen.

Del denne oppskriften

Kjøkkenordboka

Ingen referanser i kjøkkenordboka