mai 2024
Kategorier:
Bærekraftig mat
fest og morro
festmiddag
Fingermat
Hele grillede blomkål
Oppdag en ny vri på grønnsaker på grillen med denne oppskriften på hele grillede blomkål, marinert i eksotiske krydder og servert med en forfriskende korianderchutney.
Blomkål har lenge vært en yndet grønnsak på kjøkkenet på grunn av sin milde smak og allsidighet. Den har sin opprinnelse fra Kypros og har vært en del av kostholdet i Europa siden 1500-tallet. Denne oppskriften på hele grillede blomkål med tandoorikrydder bringer et moderne twist til denne klassiske grønnsaken, perfekt for de som ønsker å utforske nye smaker og tilberedningsmetoder. Den kremete yoghurtmarinaden og de rike tandoorikrydderne gir blomkålen en dyp, røkt og krydret smak som er helt uimotståelig.
TID
4
Porsjoner
15 min
Forberedelse
40 min
Tilberedning
55 min
Totalt
OPPSKRIFT
Lær å lage grillede blomkål, en enkel og imponerende rett perfekt for grillsesongen. Denne oppskriften gir en ny og spennende smak til blomkål med tandoorikrydder og yoghurt.
TIPS OG VARIASJON
RÅVARER
FREMGANGSMÅTE
Del denne oppskriften
Kjøkkenordboka
Ingen referanser i kjøkkenordboka