mai 2024
Kategorier:
Bærekraftig mat
fest og morro
festmiddag
Fingermat

Grillede Tofuskewers
Ta grillkvelden til nye høyder med disse grillspydene med tofu, som er marineret i en smaksrik asiatisk-inspirert saus. Perfekt for både vegetarianere og kjøttelskere!

Tofu har lenge vært en stjerne i det asiatiske kjøkken, kjent for sin utrolige evne til å absorbere smaker og sin allsidighet i forskjellige retter. Opprinnelig fra Kina, hvor den har blitt konsumert siden Han-dynastiet, har tofu spredt seg globalt som en populær proteinkilde, spesielt blant de som søker et plantebasert kosthold. Disse grillede tofuskewers bringer et hint av Asia til grillen med sin kombinasjon av soya, sesamolje og friske ingredienser som paprika, løk og ananas, noe som gjør dem til en fargerik og fristende rett.
TID
4
Porsjoner
15 min
Forberedelse
(mariner over natten)
ca 10 min
Tilberedning
25 min
Totalt
OPPSKRIFT
Lær hvordan du lager grillede tofuskewers, marineret i en deilig asiatisk-inspirert saus, for en smakfull og fargerik grillrett
TIPS OG VARIASJON
RÅVARER
FREMGANGSMÅTE
Del denne oppskriften
Kjøkkenordboka
Ingen referanser i kjøkkenordboka