Publisert dato: desember 28th, 2023Sist oppdatert: desember 29th, 2023202 ord i artikkelca 1 minutters lesetid0 kommentarer on Crispy pinnekjøtt

SKRIBENT / KOKK

Redaktør

KJØKKEN

VANSKELIGHETSGRAD

Crispy pinnekjøtt

Visninger totalt: 546Dagens visninger: 1
Intern annonse:

Legg igjen en kommentar

Annonse:

Gjør om tradisjonelt pinnekjøtt til en moderne og spennende rett med Crispy Pinnekjøtt Wraps, inspirert av den populære crispy duck.

Crispy pinnekjøtt wraps er en kreativ og smakfull måte å nyte pinnekjøtt på. Denne retten kombinerer den tradisjonelle norske juleretten med elementer fra asiatisk kjøkken, og skaper en unik smaksopplevelse. Perfekt for en hyggelig middag eller som en del av et festmåltid.

TID & INFORMASJON

4
Porsjoner

20 min
Forberedelse

10 min
Tilberedning

30 min
Totalt

OPPSKRIFT

Oppdag en ny vri på det tradisjonelle pinnekjøttet med disse crispy pinnekjøtt wraps. En spennende blanding av norsk og asiatisk matkultur som vil imponere enhver gjest.

INGREDIENSER
  • 500 g pinnekjøtt, ferdig kokt og avkjølt
  • 8 tynne pannekaker (event. rispapir eller tortilla)

  • 4 ss hoisinsaus
  • 1 agurk, skåret i tynne strimler
  • 4 vårløk, skåret i tynne strimler
  • Olje for steking
FREMGANGSMÅTE
  • Riv pinnekjøttet i mindre biter og stek det i en panne med litt olje til det blir sprøtt.
  • Varm pannekakene i en tørr panne eller i ovnen.
  • Smør et tynt lag med hoisinsaus på hver pannekake.
  • Fordel det sprø pinnekjøttet, agurk- og vårløkstrimler på pannekakene.
  • Rull pannekakene og server umiddelbart.

Del denne oppskriften

Kjøkkenordboka