november 2012

White ceramic plate with food
Publisert dato: november 30th, 2012Sist oppdatert: februar 16th, 2024365 ord i artikkelca 1,9 minutters lesetid0 kommentarer on Crispy Duck in Mandarin Pancakes (Kinesisk taco)

SKRIBENT / KOKK

Hjemmekokklauget

KJØKKEN

VANSKELIGHETSGRAD

Crispy Duck in Mandarin Pancakes (Kinesisk taco)

Visninger totalt: 814Dagens visninger: 4
Intern annonse:

Legg igjen en kommentar

Annonse:

Lær hvordan du kan mestre kunsten å lage Crispy Duck hjemme. Oppdag hemmelighetene bak denne kinesiske delikatessen som har fanget hjertene til matelskere over hele verden.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Crispy Duck er en rett som har sin opprinnelse fra Kina men har funnet sin plass i menyer over hele verden. Det som gjør denne retten så spesiell, er kombinasjonen av det saftige andekjøttet og det crispy skinnet. Dette er en rett som krever tid og tålmodighet, men resultatet er verdt det. I denne artikkelen vil vi dykke ned i hvordan du kan lage din egen Crispy Duck hjemme, komplett med en passende saus og hjemmelagde kinesiske pannekaker

TID

25 min
Forberedelse

2 timer
Tilberedning

2 timer og 25 min
Totalt

OPPSKRIFT

Er du en fan av kinesisk mat? Da må du prøve Crispy Duck. Dette er en ikonisk rett som kombinerer det beste av kinesisk kulinarisk kunst: sprøtt skinn og saftig andekjøtt. I denne artikkelen får du en fullstendig guide til hvordan du kan lage Crispy Duck, en smakfull saus og autentiske kinesiske pannekaker, alt fra komforten av ditt eget kjøkken.

INFORMASJON
  • Kjøkken: Asian

  • Forberedelser: 25 min

  • Tilberedning: 1,5-2 timer + 10 min til skinnet

  • Total tid: 2 timer og 25 min

INGREDIENSER – Crispy Duck (Kinesisk Taco)
  • 1 and (ca. 2-2,5 kg)
  • 1 ss salt
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ts femkrydder
  • 2 ss honning
FREMGANGSMÅTE
  • Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
  • Gni anden inn med salt, soyasaus og femkrydder.
  • Legg anden på en rist i en langpanne med vann under.
  • Stek i ovnen i 1,5-2 timer.
  • Pensle anden med honning og stek videre i 10-15 minutter til skinnet blir crispy.
INGREDIENSER – Sesam og hoisinsaus
  • 4 ss hoisinsaus
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss vann
  • 1 ts sesamolje
FREMGANGSMÅTE
  • Bland alle ingrediensene i en kjele.
  • Varm opp på lav varme til sausen er godt blandet.
INGREDIENSER – Kinesiske pannekaker
  • 2 kopper hvetemel
  • 1 kopp kokende vann
  • 2 ss sesamolje
FREMGANGSMÅTE
  • Bland hvetemel og kokende vann til en deig.
  • La deigen hvile i 30 minutter.
  • Del deigen i små boller og kjevle ut til pannekaker.
  • Pensle med sesamolje.
  • Stek på middels varme til de er gyldne.
NOTATER

Forslag til toppinger:

  • Skiver av vårløk
  • Agurkstaver
  • Rød chili i tynne ringer
  • Korianderblader
  • Knuste peanøtter
  • Mangostrimler
  • Friske bønnespirer

Del denne oppskriften

Kjøkkenordboka