november 2012
Kategorier:
fest og morro
Fingermat
Småretter
Crispy Duck in Mandarin Pancakes (Kinesisk taco)
Lær hvordan du kan mestre kunsten å lage Crispy Duck hjemme. Oppdag hemmelighetene bak denne kinesiske delikatessen som har fanget hjertene til matelskere over hele verden.
Crispy Duck er en rett som har sin opprinnelse fra Kina men har funnet sin plass i menyer over hele verden. Det som gjør denne retten så spesiell, er kombinasjonen av det saftige andekjøttet og det crispy skinnet. Dette er en rett som krever tid og tålmodighet, men resultatet er verdt det. I denne artikkelen vil vi dykke ned i hvordan du kan lage din egen Crispy Duck hjemme, komplett med en passende saus og hjemmelagde kinesiske pannekaker
TID
25 min
Forberedelse
2 timer
Tilberedning
2 timer og 25 min
Totalt
OPPSKRIFT
Er du en fan av kinesisk mat? Da må du prøve Crispy Duck. Dette er en ikonisk rett som kombinerer det beste av kinesisk kulinarisk kunst: sprøtt skinn og saftig andekjøtt. I denne artikkelen får du en fullstendig guide til hvordan du kan lage Crispy Duck, en smakfull saus og autentiske kinesiske pannekaker, alt fra komforten av ditt eget kjøkken.
INFORMASJON
INGREDIENSER – Crispy Duck (Kinesisk Taco)
FREMGANGSMÅTE
INGREDIENSER – Sesam og hoisinsaus
FREMGANGSMÅTE
INGREDIENSER – Kinesiske pannekaker
FREMGANGSMÅTE
NOTATER
Forslag til toppinger:
- Skiver av vårløk
- Agurkstaver
- Rød chili i tynne ringer
- Korianderblader
- Knuste peanøtter
- Mangostrimler
- Friske bønnespirer