VÅR HISTORIE

Hjemmekokklauget.no er en uavhengig organisasjon.

Hjemmekokklaugets formål er å spre matglede, kunnskap og lavterskel inspirasjon for det norske folk og består av skribenter og hobbykokker fra ulike hjemmekjøkken on nasjonaliteter her i Norge.

HJEMMEKOKKLAUGET.NO

Ble opprettet tilbake i 2012, og var da aktivt besøkt og oppdatert de påfølgende årene. Dessverre ble kapasiteten til de daværende medlemmene redusert og den nødvendige oppdateringen og fornyelsen som må til for å holde liv i en slik blogg havnet stadig lengre ned på prioriteringslisten til de involverte.

Nå i 2021 håper vi å kunne blåse liv i denne gamle flammen men ny giv, nytt design og fokus og med nye og gamle skribenter.

Sakte men sikkert vil vi oppdatere de gamle oppskriftene til det nye designet før vi videre begynner å legge til nytt innhold.

Ta gjerne vår spørreundersøkelse og vær med å bidra til hvilket innhold vi skal fokusere på i fremtiden.

Vi gleder oss.

AUTENSITET

Våre oppskrifter er testet og i de fleste tilfeller skapt av våre skribenter.
Annonsert innhold vil alltid være merket.

EKTE VURDERINGER

Tilbakemeldingene og vurderingene på oppskrifter er genuine og direkte fra våre lesere og tilhengere.

VARIERTE OPPSKRIFTER

Med skribenter med hjerte for alle verdenshjørner , livsstiler og mattrender kan vi tilby stor variasjon i oppskrifter.

VÅRE SKRIBENTER

Helt fra starten har disse vært med å skape Hjemmekokklauget.no
Noen skriver ikke lengre for oss mens andre har kommet til.
Vi er alle stolte av å kunne presentere innhold fra ekte entusiaster.

Bjørn-Tore
Bjørn-Tore
Orginal Hjemmekokklaug skribent med hjerte for

det tekniske.

Står for videoppskrifter, kurs
og administrering av portalen.

Don Valentin Tomac
Don Valentin Tomac
Orginal Hjemmekokklaug skribent med hjerte for

Italia og surdeig.

Sjekk ut noen av hans oppskrifter
for fantastiske tips.

Håvard Husrem
Håvard Husrem
Orginal Hjemmekokklaug skribent med hjerte for

fine dining.

Følg facebooksiden hans Husrems kjøkken
for deilige retter og oppskrifter

Øyvind Ramsø
Øyvind Ramsø
Orginal Hjemmekokklaug skribent med hjerte for

Asia og sjømat

Chef chopping a carrot in the kitchen with a chef's knife.

Ola Nordmann

Er du vår neste frivillige skribent?
Gjest eller fast.

Nutritionist.

Kari Nordmann

Er du vår neste frivillige skribent?
Gjest eller fast.