Kjenner du hverdagsstresset komme snikende? Er du lei av det samme kjedelige kjøpesenteret? De samme gamle kjedebutikkene? Har hverdagene litt for høyt tempo og kvelden altfor få timer?

.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Slik føler i hvertfall jeg det. Hverdagen tar opp tiden og dagene er like. Vintermørket tar kanskje over og den evige jungelen av julegaver står på trappene.

Jeg trenger luft, fritid og inspirasjon. Jeg trenger noe nytt, noe imøtekommende. Noe som gir meg et pusterom til bare til  å være meg og bare være kjærester.

Heldigvis er løsningen enklere enn jeg trodde! DFDS har daglige avganger fra Oslo til København på sine to skip Pearl Seaways og Crown of Scandinavia. Ombord er båtene nylig renovert og fokuset på avslapping, luksus og nydelig mat er i fokus. Du rekker båten om du drar litt tidligere fra jobb. Etter knappe 2 døgn i paradis, kommer du tilbake til norsk jord med mer overskudd og lavere skuldre enn når du dro. Cruisene starter på bare 500,- pr person tur/retur, det skal godt gjøres å få reise, to overnattinger og en lang dag i København for mindre enn det.

København

For ikke å snakke om København som er en av mine favorittbyer. Alt er bra med København. Både miljøet, maten, shoppingen, menneskene, utelivet, stemningen, kulturen og musikken matcher hverandre perfekt. Det er en perle av en by som bare venter på å forføre deg! Sommertur med vennegjengen, høstferie med kjæresten eller førjulsshopping i København slår mange av de andre storbyene i Europa. Reiser du med DFDS får du hele 7 timer i denne fantastiske byen.

Mat- og Vincruise

Denne turen var et Mat og vin cruise.  Og det var veldig deilig å få et pusterom i hverdagen, bli vartet opp og sove godt. Nyte København på sitt beste før like fantastisk hjemreise.

Flere bilder fra turen vår finner du også på Instagramfeeden vår.

Skrevet i et sponset samarbeid med DFDS Seaways

Abonnere på vårt nyhetsbrev og få beskjed før alle andre om våre nye oppskrifter og tilbud

Takk for din registrering!
Det skjedde en feil mens du registrerte, prøv igjen senere.