Matpakkeguiden
Ideer og tips til sunne matpakker
Plantebaserte måltider
En guide til bedre helse
Bærekraftig matlaging
Gjør måltidet bærekraftig
Selskapsguiden
Planlegging og gjennomføring
Alle våre guider
Gå til oppskrift
Surdeig – Hva, hvorfor og hvordan
Surdeig
Baking 101
Hjemmelaget pasta
Pasta
Sugo di Pomodoro
Grunnoppskrifter
Alle oppskrifter
Vis flere fra denne sesongen
Oppdag den autentiske smaken av Peru med denne tradisjonelle ceviche-oppskriften. En perfekt blanding av frisk fisk, sitrusjuice, chili, løk, og koriander, som sammen skaper en eksplosjon av smak. Denne retten er ikke bare en fest for smaksløkene, men også et sunt og bærekraftig valg.
One-Pot Kylling og Quinoa: En enkel og næringsrik middagsløsning hvor kylling, quinoa, og et utvalg av grønnsaker kokes sammen i én enkelt gryte, perfekt for en travel hverdag.
Nyt en sunn og fargerik quinoasalat fylt med saftige grillet paprika, aubergine, og squash, kastet i en forfriskende sitron og olivenolje dressing. En perfekt vegetarisk hovedrett som er både næringsrik og smakfull.
Nyt en sunn og smakfull brunsj med våre quinoa og grønnsaksboller. Disse næringsrike bollene, laget med kokt quinoa og en blanding av finhakkede grønnsaker, er krydret med urter og perfekte sammen med yoghurtdipp eller frisk salsa.