Matpakkeguiden
Ideer og tips til sunne matpakker
Plantebaserte måltider
En guide til bedre helse
Bærekraftig matlaging
Gjør måltidet bærekraftig
Selskapsguiden
Planlegging og gjennomføring
Alle våre guider
Gå til oppskrift
Surdeig – Hva, hvorfor og hvordan
Surdeig
Baking 101
Hjemmelaget pasta
Pasta
Sugo di Pomodoro
Grunnoppskrifter
Alle oppskrifter
Vis flere fra denne sesongen
Denne tradisjonelle franske retten framhever den søte og rike smaken av gulrøtter bresert i smør, en enkel delikatesse som forfører ganen.
Oppdag den rike og smakfulle bouillabaisse, en tradisjonell fransk fiskesuppe fra Marseille, servert med rouille. Denne oppskriften kombinerer lokale fiskeslag og skalldyr for en bærekraftig og næringsrik måltid.
Oppdag hemmeligheten bak perfekte hjemmelagde sjokoladetrøfler med et hint av havsalt. Disse enkle, men imponerende trøflene balanserer sødmen fra sjokoladen med det subtile saltet fra havsaltet.
En elegant og forførende dessert: lett og luftig hvit sjokolademousse toppet med en frisk og syrlig bringebærcoulis, perfekt for å imponere dine gjester.
En forførende dessert for ekte sjokoladeelskere: mørk sjokoladefondant med et flytende hjerte av rik sjokolade. Denne desserten er intens, luksuriøs og garantert å imponere.
En harmonisk blanding av smaker med bringebær og mascarpone. Denne desserten kombinerer den kremete teksturen av mascarpone med den friske syrligheten fra bringebær, og skaper en uimotståelig godbit.
Gjør frokosten luksuriøs med vår gravet laks og avokadotoast. En moderne tolkning av den tradisjonelle norske retten, perfekt for en spesiell start på dagen.
Gjør morgenstunden ekstra spesiell med vår krydret kanelbolle french toast. Denne kreative vrien på den klassiske franske toasten bruker dagsgamle kanelboller, dyppet i en rik eggeblanding og stekt til perfeksjon. Serveres med krem og hjemmelaget eplemos for en søt og krydret start på dagen.
Lær å lage næringsrik og smakfull hønsekraft med denne enkle oppskriften. Perfekt som base for supper og sauser, og en flott måte å bruke hele hønen på.
Majonaise, Majones, Mahonesa, Mayo - en klassiker med flere historier. Lær hvordan du lager en deilig, hjemmelaget majones på kort tid! #oppskrift
Pain de campagne er et rustikt landbrød basert på siktet hvetemel og fullkornshvete. Lær hvordan du baker det med en ny surdeig oppskrift.
Lag trøstemat med daggammelt brød! Oppdag oppskriften på Croques Monsieur, en deilig kombinasjon av eggete brød, skinke og smeltet ost.
Leter du etter en rett med fransk sjarm og ekstraordinær smak? Biff Bourguignon tar deg med på en kulinarisk reise til Bourgogne. Oppdag denne klassiske franske gryteretten nå!