Matpakkeguiden
Ideer og tips til sunne matpakker
Plantebaserte måltider
En guide til bedre helse
Bærekraftig matlaging
Gjør måltidet bærekraftig
Selskapsguiden
Planlegging og gjennomføring
Alle våre guider
Gå til oppskrift
Surdeig – Hva, hvorfor og hvordan
Surdeig
Baking 101
Hjemmelaget pasta
Pasta
Sugo di Pomodoro
Grunnoppskrifter
Alle oppskrifter
Vis flere fra denne sesongen
Opplev den klassiske britiske retten fish and chips, tilberedt med en sunnere vri. Ved å velge bærekraftig fisk og bruke sunnere stekemetoder, blir denne retten en nytelse som passer inn i et balansert kosthold.
Oppdag den perfekte kombinasjonen av søte tyttebær og rike valnøtter i våre scones. Disse enkle og raske sconesene er ideelle for en brunsj og smaker fantastisk med krem eller hjemmelaget syltetøy.
Oppdag en ny vri på den klassiske Shepherd's Pie med vår Vegetariske versjon. Laget med næringsrik quinoa og fargerike grønnsaker, toppet med søtpotetmos.
Oppdag hvordan du lager en smakfull potetpuré med cheddar og grov sennep. En deilig og kremet rett som passer perfekt som tilbehør til ulike hovedretter.