Håndplukkede anbefalinger

Håndplukkede anbefalinger

Håndplukkede anbefalinger er produkter fra samarbeidspartnere som Hjemmekokklauget ikke selv har i sitt produktutvalg.

Dette innebærer derimot at vi kan motta en liten “kick back” som takk for anbefalingen fra leverandøren hvis du skulle velge å kjøpe dette produktet basert på vår anbefaling. Vi anbefaler kun produkter vi kan stå inne for.

Tartine Bread

357 kr

Legg til i ønskeliste
Legg til i ønskeliste

“Tartine Bread” av Chad Robertson, anerkjent som en av USAs beste brødbakere, er en uunnværlig bok for hjemmebakere og profesjonelle, anbefalt av Hjemmekokklauget. Boken tilbyr en detaljert guide til å lage eksepsjonelt brød med enkle ingredienser og teknikker, perfekt for alle som ønsker å mestre kunsten å bake brød.

SKU:

Produktbeskrivelse

“Tartine Bread” av Chad Robertson, medeier av San Franciscos legendariske Tartine Bakery, er mer enn bare en bakebok; den er en brødbibel for både hjemmebakere og profesjonelle. Anbefalt av Hjemmekokklauget, gir denne boken en unik innsikt i kunsten å bake brød, ansett som en av de vakreste brødbøkene noensinne publisert. Robertson, kjent for sine robuste og praktfulle brød, har utviklet sine teknikker gjennom to tiår med læretid hos fremstående håndverksbakere i Frankrike og USA. “Tartine Bread” er en hyllest til brød som måltidets grunnlag og dagliglivets sentrum, hvor hvert brød forteller historien om bakeren som formet det. Boken er fylt med klare instruksjoner og hundrevis av trinn-for-trinn-bilder, som leder leseren gjennom prosessen med å lage enestående brød ved hjelp av bare mel, vann og salt. For de som har satt pris på “Tartine All Day” av Elisabeth Prueitt og “Flour Water Salt Yeast” av Ken Forkish, vil “Tartine Bread” være en uvurderlig tilføyelse til deres kulinariske bibliotek.

Tilleggsinformasjon

OPPSKRIFTER

Prøv noen av våre oppskrifter

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.