Håndplukkede anbefalinger

Håndplukkede anbefalinger

Håndplukkede anbefalinger er produkter fra samarbeidspartnere som Hjemmekokklauget ikke selv har i sitt produktutvalg.

Dette innebærer derimot at vi kan motta en liten “kick back” som takk for anbefalingen fra leverandøren hvis du skulle velge å kjøpe dette produktet basert på vår anbefaling. Vi anbefaler kun produkter vi kan stå inne for.

Sourdough School

330 kr

Legg til i ønskeliste
Legg til i ønskeliste

Vanessa Kimbells ‘The Sourdough School’ er en omfattende guide til hjemmebakere, anbefalt av Hjemmekokklauget. Lær å lage surdeigsbrød med enestående skorpe og smak, samt teknikker for sunnere og mer fordøyelig brød.

SKU:

Produktbeskrivelse

Vanessa Kimbells ‘The Sourdough School’ er en essensiell ressurs for alle som ønsker å mestre kunsten å bake surdeigsbrød. I denne boken deler Vanessa, kjent fra hennes anerkjente Sourdough School, hemmelighetene bak sunt, lett fordøyelig brød. Boken tar deg med fra å lage din egen surdeigsstarter og grunnleggende brødteknikker, så videre til avanserte metoder som bruk av spirede korn og eksperimentering med smaker, som fiken, Earl Grey eller kirsebær og plommebrød. Med trinn-for-trinn-fotografi, detaljerte instruksjoner, spesialistråd og Vanessas uunnværlige oppmuntring, feirer ‘The Sourdough School’ det tidløse håndverket av håndlaget baking. Boken er mer enn en oppskriftssamling; den er en guide til å forbedre både din baking og din helse, med Vanessas ekspertise og inspirerende tilnærming. ‘The Sourdough School’ er en uvurderlig kilde for bakere som ønsker å integrere surdeigsbrød i deres daglige matlaging

Tilleggsinformasjon

OPPSKRIFTER

Prøv noen av våre oppskrifter

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.