Håndplukkede anbefalinger

Håndplukkede anbefalinger

Håndplukkede anbefalinger er produkter fra samarbeidspartnere som Hjemmekokklauget ikke selv har i sitt produktutvalg.

Dette innebærer derimot at vi kan motta en liten “kick back” som takk for anbefalingen fra leverandøren hvis du skulle velge å kjøpe dette produktet basert på vår anbefaling. Vi anbefaler kun produkter vi kan stå inne for.

Flour, Water, Salt, Yeast

357 kr

Legg til i ønskeliste
Legg til i ønskeliste

“Flour Water Salt Yeast” av Ken Forkish er en essensiell bakeguide anbefalt av oss i Hjemmekokklauget. Boken inneholder oppskrifter i verdensklasse på brød og pizzaer, tilpasset hjemmebakere. Enten du er nybegynner eller erfaren baker, tilbyr boken en rekke oppskrifter og teknikker for å skape perfekt, håndlaget brød og pizza.

SKU:

Produktbeskrivelse

“Flour Water Salt Yeast” av Ken Forkish er en av Hjemmekokklaugets anbefalte bøker for alle som er lidenskapelig opptatt av surdeigsbaking. Denne omfattende guiden fra en av Portlands mest anerkjente bakere tilbyr en rekke oppskrifter på rustikke brød og Neapolitansk pizza, alle tilpasset for hjemmebakeren. Forkish, kjent for sitt håndverk og kvalitetsbrød, deler sin kunnskap og erfaring gjennom nøye utviklede oppskrifter og klare instruksjoner. Boken er mer enn bare en oppskriftssamling; den gir en fullstendig bakeutdanning med grundige forklaringer på verktøy og teknikker som skiller håndverksbrød fra andre. Med en detaljert veiledning om bakerprosenter, tilpasning av ingrediensforhold for å skape egne deiger, og tips for å tilpasse bakeplaner til din hverdag, er “Flour Water Salt Yeast” en uvurderlig ressurs for bakere som ønsker å gjøre sitt daglige brød til noe ekstraordinært.

Tilleggsinformasjon

OPPSKRIFTER

Prøv noen av våre oppskrifter

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.