Håndplukkede anbefalinger

Håndplukkede anbefalinger

Håndplukkede anbefalinger er produkter fra samarbeidspartnere som Hjemmekokklauget ikke selv har i sitt produktutvalg.

Dette innebærer derimot at vi kan motta en liten “kick back” som takk for anbefalingen fra leverandøren hvis du skulle velge å kjøpe dette produktet basert på vår anbefaling. Vi anbefaler kun produkter vi kan stå inne for.

Mastering the Art of French Cooking Volumes 1 & 2

609 kr

Legg til i ønskeliste
Legg til i ønskeliste

SKU:

Produktbeskrivelse

Julia Childs var et ikon og en pioneer blant kokker og var en av de store foregangspersoner for spredning av det franske kjøkken til resten av verden.

This isn’t just any cookery book. This is Mastering the Art of French Cooking and it’s a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child’s books are a triumph, and also a trophy.’ A A GILL, The Times

This is the bestselling classic guide to French cooking with over 1000 clear authentic and delicious recipes for every key French dish from Boeuf Bourguignon to the perfect croissant.

And now to celebrate its 50th-anniversary Penguin has reset and redesigned the text and there is a special anniversary introduction from Julia Child. Published in time for Mother’s Day, this boxset with its two beautiful hardback volumes will become the essential ingredient for any cultivated kitchen

Tilleggsinformasjon

UTFORSK UTVALGET

Kanskje du også liker

OPPSKRIFTER

Prøv noen av våre oppskrifter

Produktvurdering

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.