Håndplukkede anbefalinger

Håndplukkede anbefalinger

Håndplukkede anbefalinger er produkter fra samarbeidspartnere som Hjemmekokklauget ikke selv har i sitt produktutvalg.

Dette innebærer derimot at vi kan motta en liten “kick back” som takk for anbefalingen fra leverandøren hvis du skulle velge å kjøpe dette produktet basert på vår anbefaling. Vi anbefaler kun produkter vi kan stå inne for.

Master-Touch GBS C-5750 Kullgrill 57 cm (glen blue – Limited edition)

3.999 kr

Legg til i ønskeliste
Legg til i ønskeliste

SKU:

Produktbeskrivelse

• Low and slow ventilasjonsinnstilling
• Grillareal: 57 cm med GBS-grillrist
• Innebygd termometer i lokket
• Tuck-Away lokkholder for stabilitet
• Særdeles velegnet til alle grillmetoderLuksus og kreativitet kjennetegner denne legendariske kulegrillen med et prisvinnende design. Her får du alt du ønsker og trenger i en premium kullgrill og er særdeles velegnet til alle grillmetoder. Gourmet BBQ System-grillristen gjør det enkelt å sette inn forskjellige typer tilbehør, tilberede smakfulle pizzaer, en fyldig gryterett eller bake brød på grillen. Med bunnventilen på røkeinnstilling får du enda mer kontroll på varmen på grillen, slik at du kan røke eller langtidssteke med stor suksess. Med Tuck-Away lokkholder og One-Touch rengjøringssystem er det enkelt å både bruke grillen og holde den ren for lengre holdbarhet. På toppen av dette får du 10-års garantiprogram – og livslang kundeservice.

Med i pakken følger det med 2 brikettkurver slik at du kan flytte på plasseringen av kull/briketter. Dette er spesielt bra når du har lyst til å grille både på direkte og indirekte varme. Den kommer også med iGrill-holder for praktisk oppbevaring av iGrill-termometer (Denne følger ikke med og må kjøpes separat). Håndtaket er værbestandig og har verktøykroker for enkel oppbevaring av utstyr du bruker når du griller. To gummihjul som er værbestandige og gjør grillen portabel og enkel å flytte.

Tilleggsinformasjon

Mål - lokk åpent

118CM H X 65CM W X 76CM D

Mål - lokk lukket

107CM H X 65CM W X 72CM D

Diameter

57 cm

Grillareal

2342 cm2

Vekt

21,32 kg

Drivstofftype

Kull

Funksjoner

GRILLRIST MED HENGSLEDE SIDER FOR GOURMET BBQ SYSTEM, GRILLRIST I GROVT STÅL, PORSELENSEMALJERT BUNN OG LOKK, INNEBYGD TERMOMETER I LOKKET, NEDRE TRÅDHYLLE, LOKKHÅNDTAK MED VARMESKJOLD, TUCK-AWAY LOKKHOLDER ,AVTAKBAR ASKEOPPSAMLER I ALUMINIUM MED HØY KAPASITET, ONE-TOUCH RENGJØRINGSSYSTEM I RUSTFRITT STÅL, BEINMONTERING MED FJÆRKLEMME/STIFT, MÅLEBEGER FOR BRIKETTER INKLUDERT, GRIPEVENNLIG SPJELDHÅNDTAK, IGRILL-HOLDER, RØK-INNSTILLING

OPPSKRIFTER

Prøv noen av våre oppskrifter

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.