Matpakkeguiden
Ideer og tips til sunne matpakker
Plantebaserte måltider
En guide til bedre helse
Bærekraftig matlaging
Gjør måltidet bærekraftig
Selskapsguiden
Planlegging og gjennomføring
Alle våre guider
Gå til oppskrift
Surdeig – Hva, hvorfor og hvordan
Surdeig
Baking 101
Hjemmelaget pasta
Pasta
Sugo di Pomodoro
Grunnoppskrifter
Alle oppskrifter
Vis flere fra denne sesongen
Sildegrynsuppe er en tradisjonell kvensk suppe som kombinerer byggryn og sild. Denne næringsrike og smakfulle suppen er et symbol på kvenenes matkultur og historie.
En moderne og bærekraftig tilnærming til langtidssteking av svinekjøtt, servert med lokale, sesongbaserte rotgrønnsaker
En tradisjonell norsk oppskrift på Lapskaus med svinekjøtt, en næringsrik og mettende gryterett
En oppskrift på bærekraftig svinegryte, som bruker mindre vanlige deler av grisen sammen med rotgrønnsaker og urter.
En enkel og næringsrik klassisk grønnsakssuppe, perfekt for kalde vinterdager.
En krydret, bærekraftig og næringsrik linse- og grønnsakssuppe, perfekt for en varmende og smakfull middag.
En næringsrik og hjertevarmende grønnsaksgryte med linser, perfekt for en mettende og sunn middag
Oppdag smaken av bærekraft med vår næringsrike linsegryte laget med sesongens grønnsaker. Et økonomisk og miljøvennlig måltid.
Lær å lage næringsrik og smakfull hønsekraft med denne enkle oppskriften. Perfekt som base for supper og sauser, og en flott måte å bruke hele hønen på.
Oppdag historien bak den autentiske italienske ragù alla bolognese og lær hvordan du kan lage den riktig. Unngå den vanlige misforståelsen om spaghetti bolognese!
Oppskrift på langtidstilberedt braisert sideflesk. Planlegg og forbered maten på morgenen, og kom hjem til fiks ferdig middag på 20 minutter.