Matpakkeguiden
Ideer og tips til sunne matpakker
Plantebaserte måltider
En guide til bedre helse
Bærekraftig matlaging
Gjør måltidet bærekraftig
Selskapsguiden
Planlegging og gjennomføring
Alle våre guider
Gå til oppskrift
Surdeig – Hva, hvorfor og hvordan
Surdeig
Baking 101
Hjemmelaget pasta
Pasta
Sugo di Pomodoro
Grunnoppskrifter
Alle oppskrifter
Vis flere fra denne sesongen
Gado Gado, en næringsrik indonesisk grønnsaksalat med hjemmelaget peanøttsaus, byr på friskhet og smak i hver bit.
En forfriskende og lett salat som balanserer det søte med det krydrede, hvor gulrøtter tilfører en perfekt krønsj.
Som Tam er en tradisjonell thailandsk papayasalat som kombinerer strimlet grønn papaya med tomater, bønner og peanøtter i en krydret og smakfull dressing. Denne salaten er ikke bare deilig, men også næringsrik, og tilbyr en rekke helsefordeler.
Pad Thai med Tofu er en populær thairett som kombinerer risnudler og tofu med en tamarindsaus, bønnespirer og peanøtter. Denne retten er næringsrik og gir en god kilde til protein og komplekse karbohydrater, og er en favoritt for både vegetariske og veganske dietter.
Opplev den hjemmekoselige sjarmen av amerikanske juletradisjoner med disse enkle, men utrolig smakfulle peanøttsmørkakene.
Begynner du å bli lei av wraps i alle mulige varianter eller har du prøvd å fylle pannekaker med alt fra vaniljekrem til kongekrabbe?