Matpakkeguiden
Ideer og tips til sunne matpakker
Plantebaserte måltider
En guide til bedre helse
Bærekraftig matlaging
Gjør måltidet bærekraftig
Selskapsguiden
Planlegging og gjennomføring
Alle våre guider
Gå til oppskrift
Surdeig – Hva, hvorfor og hvordan
Surdeig
Baking 101
Hjemmelaget pasta
Pasta
Sugo di Pomodoro
Grunnoppskrifter
Alle oppskrifter
Vis flere fra denne sesongen
Blodklubb er en tradisjonell samisk rett som kombinerer blod og talg med krydder for å lage en næringsrik og smakfull hovedrett, ofte servert med poteter og tyttebærsyltetøy.
Sildegrynsuppe er en tradisjonell kvensk suppe som kombinerer byggryn og sild. Denne næringsrike og smakfulle suppen er et symbol på kvenenes matkultur og historie.
En rik og jordnær sopp- og byggotto, en kreativ vri på den tradisjonelle risottoen, perfekt for et mettende og smakfullt måltid.
En hjertevarm, fyldig og mettende kremet sopp- og byggsuppe, perfekt for kalde vinterdager!