25. november 2012
And serveres alt for sjeldent i dette landet. Jeg lagde mat til 16 festglade personer i et julebord i g?r. Halvparten av gjestene var bergensere, en livlig gjeng. Det ble servert en 5 -retter hvor hovedretten var andebryst med spr? svor, til stor applaus fra gjestene.
20. november 2012
Kona inviterte noen kollegaer p? middag og spurte pent om jeg kunne v?re kokk for kvelden. Gikk gjennom fryseren dagen i forveien og fant noen reinsdyrbiffer. M?rere kj?tt skal du lete lenge etter. Som tilbeh?r valgte jeg nepepure, stekte potetskiver og en miks av gulrot, sellerirot, kantarell og v?rl?k.
16. november 2012
Som en stor forkjemper for comfort food og slowfood har vi her i huset satt av denne fredagen til ? forberede en herlig rett til l?rdagskvelden. Langtidsbraisert R?kt Svineknoke med hjemmelaget bbq-saus gratinert med potetpur?. Lag litt ekstra som du kan briljere med til lunch p? jobben p? mandag!