Sarah Bernard

Vi har f?tt en del sp?rsm?l om denne fantastiske lille konfektkaken. Vi legger selvf?lgelig ut oppskrift p? den til dere. Denne kan lages allerede n? og fryser du de, har du godbiter i fryseren hele adventstiden. Det er en fordel ? oppbevare kakene kj?lig, vi anbefaler kakeboks i kj?leskapet hvis du ikke har de i … Continue reading

Foiegras mousse

  Denne apetittvekkeren smelter p? tungen og lar ?ynene rulle! Vi fikk den servert som en appertizer under v?r reise med DFDS og likte den s? godt at vi spurte pent om oppskriften for ? dele den med dere. Den er enkel ? lage men det tar litt tid. Du starter med ? lage en … Continue reading

Slowfood Friday – Pulled pork med potetpur?

Som en stor forkjemper for comfort food og slowfood har vi her i huset satt av denne fredagen til ? forberede en herlig rett til l?rdagskvelden. Langtidsbraisert R?kt Svineknoke med hjemmelaget bbq-saus gratinert med potetpur?. Lag litt ekstra som du kan briljere med til lunch p? jobben p? mandag!