18. november 2013
Her for en stund tilbake oppdaget jeg til min store skam og fortvilelse at det jeg trodde var verdens beste spaghetti bolognese for det f?rste ikke var en bolognese, men at spaghetti bolognese omtrent er like italiensk som f?rik?l. Det jeg (og sikkert mange andre) stolt hadde laget p? kj?kkenet i en ?rrekke var rett …
Continue reading →
30. november 2012
H?rer du til de andre 90% av Norges befolkning som havner i tacohylla p? fredagsinnkj?pet? Gj?r noe helt ellevilt denne fredagen! Spr?stekt And i Pannekaker tar ikke mye lengre tid enn ? lage taco. Du kan lett lage pannekakene selv, det tar bare en dr?y halvtime. Blir det for mye kan du h?re med en …
Continue reading →
25. november 2012
And serveres alt for sjeldent i dette landet. Jeg lagde mat til 16 festglade personer i et julebord i g?r. Halvparten av gjestene var bergensere, en livlig gjeng. Det ble servert en 5 -retter hvor hovedretten var andebryst med spr? svor, til stor applaus fra gjestene.
20. november 2012
Kona inviterte noen kollegaer p? middag og spurte pent om jeg kunne v?re kokk for kvelden. Gikk gjennom fryseren dagen i forveien og fant noen reinsdyrbiffer. M?rere kj?tt skal du lete lenge etter. Som tilbeh?r valgte jeg nepepure, stekte potetskiver og en miks av gulrot, sellerirot, kantarell og v?rl?k.
16. november 2012
Som en stor forkjemper for comfort food og slowfood har vi her i huset satt av denne fredagen til ? forberede en herlig rett til l?rdagskvelden. Langtidsbraisert R?kt Svineknoke med hjemmelaget bbq-saus gratinert med potetpur?. Lag litt ekstra som du kan briljere med til lunch p? jobben p? mandag!