Hjemmelaget pasta

Det finnes pasta, det finnes fersk pasta og s? finnes det hjemmelaget pasta. Selv om vi kanskje kjenner pasta som italiensk, og at de mest popul?re pastarettene vi spiser i dag kommer fra Italia ? heller flere og flere til at pastaen kom til Italia, ikke med Marco Polo slik mange tror, den kom nok … Continue reading

Paideig

Jeg har alltid v?rt glad i pai. Paier er egentlig lette ? lage, og det g?r rimelig kjapt. Det finnes mange oppskrifter p? paideig. Jeg har pr?vd mange og ofte mislyktes grovt. Her har du en oppskrift jeg synes fungerer godt. For s?t paideig tilsetter du i tillegg 50 g sukker. Ha melet i en … Continue reading

Amerikanske pannekaker

Disse sm?lubne, herlige, nesten volumpti?st sensuelle tjukkasene av noen pannekaker, er noe av det aller beste jeg b?de kan servere og bli servert til helgefroskost. Jeg vil overhode ikke anbefale at du pr?ver ut denne oppskriften, jeg vil deg ikke s? vondt. S? avhengihetsskapende kan de faktisk v?re. Jeg har hatt halv?te dr?mmer om sv?re … Continue reading