Pizzasaus

Print Friendly, PDF & Email
Pizzasaus, 4.5 out of 6 based on 11 ratings
GD Star Rating
loading...

Det er to ting som virkelig skiller en god pizza fra en d?rlig en. Bunnen og pizzasausen. Det er de to grunnsteinen enhver pizza hviler p?. Denne sausen er enkel og rask ? tillage. Ikke minst er den god!

Pizzasaus

Det finnes myriader av oppskrifter p? tomatsauser og pizzasauser. Tomatsauser b?de p? ferske tomater, hermetiske tomater, tomatpure og alt i mellom har jeg selv lenge f?lt at jeg har hatt kontroll p?. Alikevel Er det ikke f?r relativt nylig at jeg har f?lt at jeg har behersket pizzasausen godt nok til at jeg har villet skrive om det. I denne sausen har jeg valgt ? kombinere tomatpure med knuste tomater. Du kan om du ?nsker kombinere tomatpure med sugo de pomodoro. En god pizzasaus skal v?re godt krydret, og velbalansert med b?de s?dme og fylde. For ? f? frem s?dmen fra tomatpureen, m? den surre i litt olivenolje f?r du tilsetter de knuste tomatene. Oppskrift p? pizzadeig finner du her.

Pizzasaus

av Publisert

 • Forberedelser:
 • Tilberedning:
 • Klar på:

En hj?rnestein for den pasjonerte pizzabekeren.

Ingridienser

  Instruksjoner

  No instruction.

  12345 (6 votes, average: 4,00 out of 5)
  Loading...