Pizzadeig p? surdeig

Print Friendly, PDF & Email
Pizzadeig p? surdeig, 5.8 out of 6 based on 5 ratings
GD Star Rating
loading...

N?r du lager pizza, er det to ting som er viktigere en noe annet. Det ene er bunnen og det andre er sausen. Hvis bunnen og sausen ikke er virkelig gode, spiller det liten rolle hva du velger ? ha p? pizzaen.

Pizzadeig

Her er en oppskriften p? pizzadeig jeg kommet frem til over tid. Det har v?rt mange fors?k som har v?rt stang ut. Denne pizzadeigen er virkelig god. Hvis du ikke har surdeig, eller om du ?nsker ? bruke gj?r, m? du erstatte surdeigen med 250 ml vann og 250 g siktet hvetemel. Oppskrift p? surdeig finer du her. De f? gangene jeg bruker gj?r bruker jeg sv?rt lite og lang hevetid. Pizzadeig som blir til overs, lager jeg br?d eller rundstykker av. N?r jeg lager pizza hjemme pleier jeg ? dele deigemnene i biter p? 150-160 gram. N?r de er kjevlet ut blir dette pizzaer med en diameter p? rundt 20 cm. Slik f?r jeg plass til to pizzaer i ovnen samtidig. I tillegg er det perfekt barnest?rrelse og jeg kan spise flere pizzaer med forskjellige smakssammensetninger. denne deigen egner seg ogs? godt til pitabr?d. Da kan du om du vil erstatte 150 gram av det siktede hvetemelet med fin sammalt hvete. Er du s? heldig at d har en vedfyrt pizzaovn, kommer du s? n?rme ekte napolitansk pizza som det er mulig ? komme uten ? v?re i Napoli. Har du som meg en vanlig ovn, vil du likevel f? et virkelig godt resultat. N?r du er ferig med ? sett deigen, kan du rette opmerksomheten din mot ? lage en skikkelig pizzasaus.

Pizzadeig

av Publisert

 • Gi: 10 (10 Portioner)
 • Forberedelser:
 • Tilberedning:
 • Klar på:

Hvis bunnen ikke er god, blir pizzaen en katastrofe. Denne burde kunne gi pizaen din e godt grunnlag!

Ingridienser

  Instruksjoner

  No instruction.

  12345 (3 votes, average: 3,33 out of 5)
  Loading...