Firefr?br?d

Print Friendly, PDF & Email
Firefr?br?d, 5.0 out of 6 based on 5 ratings
GD Star Rating
loading...

Av og til lykkes man p? f?rste fors?k n?r man skal lage en ny br?doppskrift, men det er sjelden. Firefr?br?d er en av de jeg har slitt lenge med. Endelig har jeg klart ? kommme frem til en oppskrift som jeg synes er god nok til ? kunne deles med dere.

Firefr?br?d

Firefr?br?d, eller br?d med fire forskjellige fr? er noe jeg har hatt under utvikling en god stund n?. Jeg har ikke v?rt forn?yd med de fors?kene/ fadesene jeg har hatt til n?, og har derfor valgt ? spare dere for disse. Som de fleste andre br?d jeg baker bakes ogs? dette p? ren surdeig. Oppskrift p? hvordan du lager en surdeig finner du her. Noe av problemet har v?rt at mel og fr? absorberer vann forskjellig. Jeg har ogs? slitt litt med forholdet mellom sammalt mel og siktet mel. Mine tidligere fors?k har blitt for grove (fr?ene bidrar til det), for t?rre, ikke blitt luftige nok – eller det har v?rt et eller annet som jeg har v?rt mindre forn?yd med. N? gleder jeg meg til ? presentere en oppskrift for dere (selv om den er enkel) som jeg er virkelig stolt av.

Firefr?br?d

av Publisert

 • Gi: 2 br?d

Firefr?br?d er et godt, saftig og sundt br?d. I stedet for ? lage to br?d, kan du klemme ut hele deigen i en smur langpanne slik man gj?r med en focaccia.

Ingridienser

  Instruksjoner

  No instruction.

  Allergi og Diett: Surdeigsbr?d har flere helsemessige egenskaper. Siden glutenet er fermentert, kn de fleste med hveteintolleranse spise surdeigsbr?d. Surdeigsbr?d kan ogs? bidra til ? regulere blodsukkeret. Firefr?br?d inneholder i tillegg sunne vegitabileke oljer og sporstoffer fra fr?ene.

  12345 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
  Loading...