Limonade

Print Friendly, PDF & Email
Limonade, 4.3 out of 6 based on 3 ratings
GD Star Rating
loading...

Endelig har tiden p? ?ret kommet der nordmenn begynner ? klage over den forferdelige varmen. Enkelte deler av landet begynner ? t?rke opp og jeg sitter i ettermiddagssolen og svetter. Da er det jaggu godt at det finnes slike forfriskende leskende greier som limonade.

En virkelig god limonade lager du enkelt selv. Du kan gj?re det s? enkelt som ? presse litt sitron og blande sitronsaften med vann og sukker, eller du kan g? for en slik limonade som den p? bildet. Her har jeg f?rst laget en sukkerlake med sitronskall og sitronmelisse. Det eneste problemet med denne limonaden, er at man alltid lager for lite. Derfor m? du gjerne doble eller tredoble oppskriften. Denne holder seg fint noen dager i kj?leskapet. Om den varer s? lenge.

Limonade

Limonade

av Publisert

  • Forberedelser:
  • Tilberedning:
  • Klar på:

En skikkelig god limonade lager du veldig enkelt helt selv

Ingridienser

Instruksjoner

No instruction.

12345 (No Ratings Yet)
Loading...