Kylling tikka masala

Print Friendly, PDF & Email
Kylling tikka masala, 6.0 out of 6 based on 3 ratings
GD Star Rating
loading...

Hvor kylling tikka masala egentlig kommer fra vet man egentlig ikke. Noen sier Punjab andre Dehli, og mange p?st?r Glasgow. Fakta er at kylling tikka masala kalles en sann engelsk nasjonalrett, og at det er skikkelig godt!

N?r du skal lage kyllign tikka masala, er det greit om du planlegger litt. Kyllingen skal i minst marinere i 6-8 timer og gjerne natten. Det finnes myriader av oppskrifter p? kyllig tikka masala. Jeg skal ikke p?st? at min er den eneste sanne autentiske, med god er den i alle fall. Denne retten er i utgangspunktet ikke blant de aller sterkeste indiske rettene du kan komme over, men har du lyst m? du gjerne ha i noen ferske chili. En god kylling tikka masala har passelig med hete og er herlig aromatisk med smak av garam masala, kardemomme, hvitl?k, ingef?r og ferske korianderblad. Du kan bytte ut kylling med lam om du ?nsker. Oppskrift p? garam masala finner du her.

Kylling tikka masala

Jeg vil absolutt anbefale ? servere den med ris, ferske nan-br?d som du har bakt selv, eller som du har kj?pt p? n?rmeste velasortere butikk. En god raita er heller ikke ? forakte. Her finner du en link til v?r raita med agurk.

Kylling tikka masala

av Publisert

 • Gi: 4 Portioner
 • Forberedelser:
 • Tilberedning:
 • Klar på:

Hvor kylling tikka masala egentlig kommer fra vet man egentlig ikke. Noen sier Punjab andre Dehli, og mange p?st?r Glasgow. Fakta er at kylling tikka masala kalles en sann engelsk nasjonalrett, og at det er skikkelig godt!

Ingridienser

  Instruksjoner

  No instruction.

  12345 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
  Loading...