Grillnakke

Print Friendly, PDF & Email
Grillnakke , 6.0 out of 6 based on 2 ratings
GD Star Rating
loading...

N? er tiden inne for ? imponere p? neste grillfest!

Med denne svinenakken kan du la p?lser og ferdigmarinerte grillskiver ligge igjen i kj?ttdisken p? n?rbutikken.

Skj?r den i tynne skiver som du bare s?vidt legger nedp? grillen for ? bli varme, server de raust pakket i ett
hjemmelaget stort p?lsebr?d eller i ett hamburgerbr?d med godt med salat og en hjemmelaget chilliaioli.

I litt tykkere skiver med potetsalat av sm?poteter vendt i dijon og finhakkede einerb?r og en lett dressing som saus.

Svinenakke er omtrent som «entrecoten» p? storfe. Full av god marmorering som gj?r den saftig og smaksrik.
Sp?r i ferskvaredisken om de har hel svinenakke, den metter lenge. Skj?r tynne skiver til br?dskiven med litt grov sennep og finhakket v?rl?k.
En matpakke du spiser opp f?r lunch!

grillnakke.

Marinert Grillnakke

av Publisert

  • Gi: 4 Portioner
  • Forberedelser:
  • Tilberedning:
  • Klar på:

Med denne svinenakken kan du la p?lser og ferdigmarinerte grillskiver ligge igjen i kj?ttdisken p? n?rbutikken.

Ingridienser

    Instruksjoner

    No instruction.

    Allergi og Diett: Denne retter er i seg selv glutenfri og lavkarbo. Tilbeh?ret styrer du selv 🙂

    12345 (No Ratings Yet)
    Loading...
    • Don Valentin Tomac

      Herlig!