Deng et Svin!

Print Friendly, PDF & Email
Deng et Svin!, 5.7 out of 6 based on 3 ratings
GD Star Rating
loading...

Du har sikkert kjent lysten, kanskje til og med flere ganger. Lysten til ? denge l?s p? et skikkelig svin. Det kan absolutt v?re en god id? ? f?lge denne trangen. Jeg lar trangen f? utl?p rett som det er, og resultatet? Herlig!

Nakkekoteletter av svin er en rimelig r?vare. Skj?rer du kj?ttet av bena og denger de flate med en kj?tthammer eller en gryte, bryter du ned muskelfibrene og du f?r et stykke kj?tt s? m?rt at det nesten smelter i munnen. Alt de trenger er en superkjapp tur i en varm stekepanne. Slike dengte kj?ttstykke er godt til middag med nesten hva det skulle v?re av tilbeh?r. Dengt svin trives ogs? veldig godt som midtpunktet i en sandwich. Dengt svin passer ypperlig med paprikasus.

Deng et svin du og!

Deng et svin du ogs?! Servert med asparges, k?lsalat og paprikasaus

Deng et svin du ogs?!
Servert med asparges, k?lsalat og paprikasaus

12345 (No Ratings Yet)
Loading...