Paideig

Print Friendly, PDF & Email
Paideig, 6.0 out of 6 based on 1 rating
GD Star Rating
loading...

Jeg har alltid v?rt glad i pai. Paier er egentlig lette ? lage, og det g?r rimelig kjapt. Det finnes mange oppskrifter p? paideig. Jeg har pr?vd mange og ofte mislyktes grovt. Her har du en oppskrift jeg synes fungerer godt.

For s?t paideig tilsetter du i tillegg 50 g sukker. Ha melet i en foodprosessor. Pisk sammen eggene med saltet. Ha det kalde sm?ret i melet, helli eggeblandingen, og kj?r til en litt grynet masse. Juster med kaldt vann. Det er viktig at du ikke kj?rer deigen for lenge. Da blir den seig. Hvelv deigen ut p? en melet kj?kkenbenk og samle den raskt.

paideig

Paideig

av Publisert april 27, 2013

  En enkel og sammarbeidsvillig paideig.

  Ingridienser

   Instruksjoner

    Paideig

    av Publisert

     En enkel og sammarbeidsvillig paideig.

     Ingridienser

      Instruksjoner

      No instruction.

      12345 (No Ratings Yet)
      Loading...