Kirseb?r og bj?rneb?rpai

Print Friendly, PDF & Email
Kirseb?r og bj?rneb?rpai, 6.0 out of 6 based on 2 ratings
GD Star Rating
loading...

Pai … Bare tanken p? en saftig frukt eller b?rpai f?r tennene mine til ? l?pe i vann. Slike som du ser avbildet i Donald Duck blader.

Lenge kviet jeg meg for ? lage paier. ?rsaken til det var den ene paiastrofen etter den andre. Fyllet var aldri problemet, men deigen var helt eller delvis katastrofal. Resultat? Forkullede rester av ymse frukt og b?rsafter i stekeovnen ,og en stor sprekk i kokke-egoet mitt.

Likevel ble fristelsen etter hvert st?rre enn frykten for nye nederlag. Denne gangen hadde jeg bestemt meg f?r ? lykkes. Etter timer med reserach, p? fremgangsm?te og oppskrifter, kom jeg opp med denne paideigoppskriften. Det er denne jeg bruker til n?r sagt alt jeg gj?r av paier og terter. Den er enkel, den funker og jeg har brukt den med hell i et par ?r n?.

Denne gangen ble det en pai med kirseb?r og bj?rneb?r. Det er et eller annet med m?rke b?r i pai som er temmelig forf?rende. Lykkesenteret i hjernen (min i alle fall) g?r helt amok, og det er bare s? vidt jeg klarer ? undertrykke vellystige st?nn. Av og til klarer jeg det ikke heller.

kirseb?r og bj?rneb?rpai

Server gjerne en slik en med noe god dessertvin slik som en Consolation Antic Rivesaltes Ambr?, eller noe enda mer spennende en M.Chapoutier Banyuls 2010.

 

 

Kirseb?r og bj?rneb?rpai

av Publisert

  Herlig m?rkt og sensuelt.

  Ingridienser

   Instruksjoner

   No instruction.

   12345 (No Ratings Yet)
   Loading...