Focaccia p? surdeig

Print Friendly, PDF & Email
Focaccia p? surdeig, 4.8 out of 6 based on 4 ratings
GD Star Rating
loading...

Du har sikkert smakt Focaccia. Sannsynligvis har du f?tt utallige t?rre, kjedelige eller deigete greier. Er du riktig heldig har du f?tt Focaccia fra et av de gode h?ndtverksbakeriene som finnes. Men, har du spist en Focaccia p? ren surdeig f?r?

Foccacia p? surdeig

Du sp?r deg kanskje selv om det er verd tiden det tar, ? lage en focaccia p? surdeig. Men n?r du f?rst har f?tt smakt den, tror jeg du vil ha vanskelig med ? v?re forn?yd med det aller meste av det du f?r kj?pt. Og husk, mesteparten av tiden er hevetid. Det er tid du kan bruke til helt andre ting. I arbeid tar dette en snau halvtime. Etterhever du den i kj?leskapet, har du tidenes frokost p? bordet p? kort kort tid! Oppskrift p? surdeig finner du her.

Foccacia p? surdeig

av Publisert

  • Forberedelser:
  • Tilberedning:
  • Klar på:

Du har sikkert smakt Focaccia. Sannsynligvis har du f?tt utallige t?rre, kjedelige eller deigete greier. Er du riktig heldig har du …

Ingridienser

Instruksjoner

No instruction.

12345 (No Ratings Yet)
Loading...
  • Hjemmekokklauget.no

    Over 1500 har tittet p? v?r oppskrift p? Foccacia. Det liker vi!

  • Lars

    «Gni den inn med hvitl?k» – kan du utdype dette litt? Mener du/dere at man skal gni et hvitl?ksfedd p? overflaten eller er det noen mer utspekulerte metoder? H?res i hvert fall veldig godt ut 🙂

    • Ja 🙂
      Skrell ett hvitl?ksfedd, og gni over s? mye av focacciaen som mulig. Det gir en liten ekstra piff.