B?nnemos med mynte

Print Friendly, PDF & Email
B?nnemos med mynte, 6.0 out of 6 based on 2 ratings
GD Star Rating
loading...

Dette er en slekting av hommousen. I stedet for kikerter har vi brukt hviteb?nner og krydret den med mynte i stedet for kummin.

Som det meste er det best om du lager denne fra bunn med t?rkede b?nner du bl?tlegger og koker. Selvf?lgelig er det lov ? jukse, men b?de smaken og n?ringsinnholdet blir bedre om du lager det fra bunn. I tillegg slipper du unna e-stoffer og annet nips, slik som sukker.

N?r jeg skal bl?tlegge b?nner, gj?r jeg ofte det kvelden f?r jeg har tenkt ? bruke de. B?nner og kikerter skal kokes til de er m?re, og koketiden vil variere med st?rrelsen p? b?nnene. De jeg brukte var enorme Lima-b?nner.

Denne typen moser er veldig n?ringsrike og inneholder en blandt anet kalsium, folat, vitamin B6 og masse annet som er bra for kroppen din. Den egner seg like godt til en meze-buffet, som dipp eller til ? ha p? br?dskiva.

B?nnemos med mynte

B?nnemos med mynte Oppskrift

av Publisert

 • Forberedelser:
 • Tilberedning:
 • Klar på:

Dette er en slekting av hommousen. I stedet for kikerter har vi brukt hviteb?nner og krydret den med mynte i stedet for kummin. Som …

Ingridienser

  Instruksjoner

  No instruction.

  12345 (No Ratings Yet)
  Loading...