Amerikanske pannekaker

Print Friendly, PDF & Email
Amerikanske pannekaker, 5.5 out of 6 based on 4 ratings
GD Star Rating
loading...

Disse sm?lubne, herlige, nesten volumpti?st sensuelle tjukkasene av noen pannekaker, er noe av det aller beste jeg b?de kan servere og bli servert til helgefroskost. Jeg vil overhode ikke anbefale at du pr?ver ut denne oppskriften, jeg vil deg ikke s? vondt. S? avhengihetsskapende kan de faktisk v?re. Jeg har hatt halv?te dr?mmer om sv?re Donald Duck-stabler av disse. Gjerne servert med r?rte bl?b?r bacon og l?nnesirup. Du kan ogs? servere de med ferske b?r, frukt og krem.

Amerikanske pannekaker

Den oppskriften vi n? presenterer, er en oppskrift som brukes av flere restauranter. Den har vandret fra den ene restaurant til den andre. Dette er pannekaker med track-record. Tall?se mennesker har forspist seg p? disse, bare for ? gj?re det igjen og igjen. Dette er s? langt unna lavkarbo og slankemat du kan komme. denne retten er det rene overfl?dighetshornet av fett, sukker og annet snadder, men godt er det. Virkelig godt! De har v?rt en stayer p? frokostmenyen her i huset i et ti?r, og er ikke mindre popul?re enn de var for ti ?r siden. N? skal jeg ?rlig innr?mme at dette ikke er noe vi spiser til frokost hver helg (noe vi gjorde lenge), det gj?r at det blir desto mer stas n?r vi lager de.

Jeg lager ofte r?ren kvelden f?r, slik sparer jeg litt tid om morgene. Gj?r du det venter du med ? ha i bakepulveret til rett f?r du skal steke de. Er du en av dem som er s? heldig ? ha en takke i huset, vil jeg absolutt anbfale at du bruker den til stekingen.

Hva med ? innvitere slekt og venner til en herlig frokost i morgen?

Amerikanske Pannekaker

av Publisert

  Disse sm?lubne, herlige, nesten volumpti?st sensuelle tjukkasene av noen pannekaker, er noe av det aller beste jeg b?de kan servere og bli servert til helgefroskost. Jeg vil overhode ikke anbefale at du pr?ver ut denne oppskriften, jeg vil deg ikke s? vondt. S? avhengihetsskapende kan de faktisk v?re. Jeg har hatt halv?te dr?mmer om sv?re Donald Duck-stabler av disse. Gjerne servert med r?rte bl?b?r bacon og l?nnesirup. Du kan ogs? servere de med ferske b?r, frukt og krem.

  Ingridienser

   Instruksjoner

   No instruction.

   12345 (No Ratings Yet)
   Loading...
   • Kjell N?tt

    Bare ikke til frokost. 🙂

   • Don Valentin Tomac

    Dene hjemmekokken har en pesonlig rekord p? 18 av disse pannakakene. Stabelen p? bildet er n?rmest ? betrakte som en forrett 🙂

   • Don Valentin Tomac

    Til n?d kan man spise disse til lunsj ogs? 🙂

   • Cathrine Brynildsen

    Sannelig godt jeg hverken har kefir eller sm?r, da… 🙂

   • Kjell N?tt

    Jeg f?r pr?ve dem :-). De jeg har laget tidligere har v?rt med gj?r.

   • Hjemmekokklauget.no

    Da er det jo godt at det er butikker som er ?pne som kan hjelpe deg Husk for al del ogs? l?nnesirup! La for all del ikke mangel av et par ingreidenser stope deg 🙂

   • Hjemmekokklauget.no

    Jeg bruker av og til surdeig i og da men da m? man trekke fra veskemengden og melmengden i surdeigen.

   • Hjemmekokklauget.no

    Lot noen seg friste av v?r pannekakeoppskrift?

   • Merete Kramarics

    Den var super. Og ikke noe problem ? la den st? i kj?leskapet til dagen etter med bakepulver i 🙂

   • Hjemmekokklauget.no

    Godt ? h?re!

   • Margrethe Ven?s

    S?nn ca hvor mange pannekaker blir det med mengden oppgitt i oppskrifta?

   • Hjemmekokklauget.no

    Fryktelig mange minst nok til 4-5 slukhalser 🙂

   • Margrethe Ven?s

    Hehehehe… Okey 🙂 Takk 🙂

   • Margrethe Ven?s

    2 tomler opp for denne 🙂