Braisert sideflesk av svin

Print Friendly, PDF & Email
Braisert sideflesk av svin, 5.0 out of 6 based on 2 ratings
GD Star Rating
loading...

 

Det er noe ekstremt tilfredsstillende med langtidstilberedt mat. Duftene som langsomt spres gjennom alle krinker og kroker i hjemmet er en ting, men den kanskje st?rste velsignelsen er tiden du faktisk er n?dt til ? bruke p? kj?kkenet, for den er nemlig minimal. ? lage mat p? denne m?ten handler egentlig kun om planlegging.

Rett som det er n?r jeg er i butikken tenker jeg – ? hvor godt det hadde v?rt med coq au vin eller braisert lammeskank. Eller slik som for noen dager siden, braisert sideflesk. Problemet er at det sjelden er gjennomf?rbar i en travel hverdag hvor kone og barn vil ha middag p? bordet ASAP. Likevel handler jeg inn det ene kj?ttstykket seigere enn det andre, – for i morgen, tenker jeg. – Da blir det fest i heimen!

Det som stopper de fleste av oss fra ? tillage slike herligheter i hverdagen er ikke tidsbruken over grytene, det er tiden slike retter tar for ? putre ferdig, for her snakker vi om time etter time. L?sningen er egentlig enkel. Det handler om ? flytte tidspunktet for n?r du igangsetter maten. Som regel tar det ? lage forberede en slik type rett og ? lage basen rundt 20 minutter. Det jeg gj?r er ? bruke 20 minutter om morningen. Hakker gr?nnsaker, surrer de i olje, bruner kj?tt, heller p? vin eller annen veske, setter p? lokk og smeller hele herligheten inn i ovnen p? 90-120 grader. S? er det bare levere barn i barnehagen, dra p? jobben, for s? ? komme hjem til fiks ferdig middag. Det eneste du trenger ? tenke p? n?r du kommer hjem er ? smake til. Ja ogs? m? du selvf?lgelig koke poteter, lage potetmos eller koke noe ris.

Vips, lagtidstilberedt mat p? 20 minutter.

Braisert sideflesk av svin

Denn type base og fremgangsmetode kan du bruke til b?uf borgogne, coq au vin, lammeskank og mye mye mer.

Braiser sideflesk av svin

av Publisert

 • Gi: 8 Portioner
 • Forberedelser:
 • Tilberedning:
 • Klar på:

  Det er noe ekstremt tilfredsstillende med langtidstilberedt mat. Duftene som langsomt spres gjennom alle krinker og kroker i …

Ingridienser

  Instruksjoner

  No instruction.

  12345 (No Ratings Yet)
  Loading...