Appelsin, fennikel og granateplesalat

Print Friendly, PDF & Email
Appelsin, fennikel og granateplesalat, 6.0 out of 6 based on 3 ratings
GD Star Rating
loading...

Dette er en frisk og litt uvanlig salat med r?tter fra mid?sten. Basisen salaten er egentlig appelsin og fennikel, utover det st?r du ganske fritt. Du kan for eksepel ha i kapers, kalmataoliven, r?dl?k, agurk og mye annet godt. Selv om det st?r persille i oppskriften, er det bare bruke andre urter, selv bruker jeg ofte mynte. Denne salten er kjempegod p? en buffet og den paser like godt til stekt makrell som til grillet lam. Det beste med ? servere den p? denne tiden av ?ret er at den b?rer bud om at lysere tider er p? vei. Lukker du ?ynene er det nesten s? du kan h?re lyden av b?lgeskvulp og palmesus.

Appelsin og fenniklesalat

Appelsin, fennikel og granateplesalat

av Publisert

  • Gi: 4 Portioner
  • Forberedelser:
  • Tilberedning:
  • Klar på:

Dette er en frisk og litt uvanlig salat med r?tter fra mid?sten. Basisen salaten er egentlig appelsin og fennikel, utover det st?r du …

Ingridienser

Instruksjoner

No instruction.

12345 (No Ratings Yet)
Loading...