Julep?legg av Ribbe

Print Friendly, PDF & Email
Julep?legg av Ribbe, 6.0 out of 6 based on 1 rating
GD Star Rating
loading...

Man kj?per jo somregel alltid mer enn man trenger og en fin ting ? bruke en bit av ?rets ribbe p? er som eget hjemmelaget p?legg.

Hva du marinerer den i er jo opp til deg men sennep, urter, hvitl?k eller kanskje appelsin er jo noen forslag. V?r har vi laget med grov sennep og finhakket persille og urter.
Foruten litt julekrydderier i kraften vi koker den i p? dag 2.

Perfekt som frokost eller lunchbordet f?rste juledag!


Kokt Ribbe

av Publisert

  • Forberedelser:
  • Tilberedning:
  • Klar på:

Man kj?per jo somregel alltid mer enn man trenger og en fin ting ? bruke en bit av ?rets ribbe p? er som eget hjemmelaget p?legg. Hva du marinerer den i er jo opp til deg men sennep, urter, hvitl?k eller kanskje appelsin er jo noen forslag. V?r har vi laget med grov sennep og finhakket persille og urter. Foruten litt julekrydderier i kraften vi koker den i p? dag 2.

Ingridienser

    Instruksjoner

    No instruction.

    12345 (No Ratings Yet)
    Loading...
    • Kristin Berger Magnor

      Kald ribbe med grov sennep overg?r d meste f?rste juledag.

    • Hjemmekokklauget.no

      Ja, Du kan ganske enkelt bruke restene fra middagen dagen etterp?. Men denne er marinert i sennep og er laget ens?rende for ? v?re p?legg.