loading...
Man kj?per jo somregel alltid mer enn man trenger og en fin ting ? bruke en bit av ?rets ribbe p? er som eget hjemmelaget p?legg.
Hva du marinerer den i er jo opp til deg men sennep, urter, hvitl?k eller kanskje appelsin er jo noen forslag. V?r har vi laget med grov sennep og finhakket persille og urter.
Foruten litt julekrydderier i kraften vi koker den i p? dag 2.
Perfekt som frokost eller lunchbordet f?rste juledag!
Kokt Ribbe

av
Publisert- Forberedelser:
- Tilberedning:
- Klar på:
Man kj?per jo somregel alltid mer enn man trenger og en fin ting ? bruke en bit av ?rets ribbe p? er som eget hjemmelaget p?legg. Hva du marinerer den i er jo opp til deg men sennep, urter, hvitl?k eller kanskje appelsin er jo noen forslag. V?r har vi laget med grov sennep og finhakket persille og urter. Foruten litt julekrydderier i kraften vi koker den i p? dag 2.
Ingridienser
Instruksjoner
No instruction.
- Kjøkken: Norsk husmannskost
- Rett: Tilbeh?r
- Vanskelighetsgrad: Lett