Tomat og kikertsuppe med lettsaltet torsk

Print Friendly, PDF & Email
Tomat og kikertsuppe med lettsaltet torsk, 5.5 out of 6 based on 2 ratings
GD Star Rating
loading...

Ufyselige vindgufs er i ferd med ? rive de siste brunoransje bladene av tr?rne. Snufsende neser er mer regelen enn unntaket. Nordavinden b?rer bud om at vinteren er i ankomst og dagene er s? korte at du knapt nok rekker ? v?kne f?r de er over. En av de tingene som bringer litt glede inn i min tilv?relse i denne ?rstiden er suppe.

Denne tomatsuppen er en enkel rett med rene smaker. Kj?per du ferdig lettsaltet torsk eller salter litt torskefilet kvelden f?r, er den kjapp ? lage. Jeg liker at den har en syrlig snert fra tomatene. ?nsker du litt mer s?dme kan du runde den av med litt sukker.

Tomat og kikertsuppe med lettsaltet torsk Oppskrift

av Publisert

 • Gi: 6-8 Portioner
 • Forberedelser:
 • Tilberedning:
 • Klar på:

Ufyselige vindgufs er i ferd med ? rive de siste brunoransje bladene av tr?rne. Snufsende neser er mer regelen enn unntaket. …

Ingridienser

  Instruksjoner

  No instruction.

  12345 (No Ratings Yet)
  Loading...