Spr?stekt Andebryst med appelsinsaus, potetstappe og kantarell

Print Friendly, PDF & Email
Spr?stekt Andebryst med appelsinsaus, potetstappe og kantarell, 3.9 out of 6 based on 65 ratings
GD Star Rating
loading...

And serveres alt for sjeldent i dette landet.

Jeg lagde mat til 16 festglade personer i et julebord i g?r. Halvparten av gjestene var bergensere, en livlig gjeng.

Det ble servert en 5 -retter hvor hovedretten var andebryst med spr? svor, til stor applaus fra gjestene.

 

Andebryst med spr? svor

av Publisert

  • Gi: 6 (6 Portioner)
  • Forberedelser:
  • Tilberedning:
  • Klar på:

Skj?r ruter i fettet p? andebrystet for ? f? mest mulig sr? svor. Det er viktig ? steke fettsiden s?pass lenge at det ikke er 1 cm med mykt fett p? toppen av kj?ttet. Som tilbeh?r kan man enten bruke tradisjonelle rotgr?nsaker eller man kan eksperimentere med litt mango og friske salater. For min del avhenger det av ?rstiden.

Ingridienser

    Instruksjoner

    No instruction.

    12345 (5 votes, average: 3,80 out of 5)
    Loading...