Sarah Bernard

Print Friendly, PDF & Email
Sarah Bernard, 5.0 out of 6 based on 5 ratings
GD Star Rating
loading...

Vi har f?tt en del sp?rsm?l om denne fantastiske lille konfektkaken. Vi legger selvf?lgelig ut oppskrift p? den til dere. Denne kan lages allerede n? og fryser du de, har du godbiter i fryseren hele adventstiden.

Det er en fordel ? oppbevare kakene kj?lig, vi anbefaler kakeboks i kj?leskapet hvis du ikke har de i frysen.

Bunnen i en Sarah Bernard er laget av kransekakemasse. Du kan fint kj?pe ferdig masse om du vil gj?re det lettvint, men det blir best med hjemmelaget kransekakemasse.

Prinsippet er enkelt. Stek sm? kransekakebunner, topp de med tr?ffelkrem. Dypp i m?rk sjokolade og la de stivne. Oppbevar kaldt og nyt de ved enhver anledning.

Kransekaken til bestemor Berit er s? fantastisk god at den fortjener ? skinne i eget innlegg. Bestemors oppskrift kan du ogs? bruke som bunn i oppskriften til Sarah Bernard. Den kommer p? bloggen om ikke lenge, s? f?lge med.

Sarah Bernard

av Publisert

  • Forberedelser:
  • Tilberedning:
  • Klar på:

Vi har f?tt en del sp?rsm?l om denne fantastiske lille konfektkaken. Vi legger selvf?lgelig ut oppskrift p? den til dere. Denne …

Ingridienser

    Instruksjoner

    No instruction.

    12345 (No Ratings Yet)
    Loading...
    • Gunhild Skjei Brennholm

      Men den er ikke like god med ferdig kransekakemasse alts?? 😉