Lammebiff med spr?stekte mandelpoteter, blansjert asparges, stekt sopp og portvinssaus

Print Friendly, PDF & Email
Lammebiff med spr?stekte mandelpoteter, blansjert asparges, stekt sopp og portvinssaus, 6.0 out of 6 based on 1 rating
GD Star Rating
loading...

 

H?sten = Lam. Lammel?r, Lammecarr?, F?rik?l, Lammegryte, og ikke minst Lammebiff!

Dersom du vil pr?ve ? lage denne retten, kan du bruke noe av mine erfaringer i denne oppskriften. Jeg har brukt f?lgende:

Lammebiff

av Publisert

  • Gi: 4 Portioner
  • Forberedelser:
  • Tilberedning:
  • Klar på:

Lammebiff, spr?stekte mandelpoteter, blansjert asparges, stekt sopp og portvinssaus. Denne lammebiffen smelter p? tunga! Utrolig godt, lett ? lage og tar ikke lang tid 🙂 Det er s? g?y ? lykkes med kj?tt!

Ingridienser

    Instruksjoner

    No instruction.

    Allergi og Diett: Retten er glutenfri hvis man bruker glutenfri fond/buljong. Melke/laktosefri hvis man bruker olje/plantemargarin istedenfor sm?r.

    12345 (No Ratings Yet)
    Loading...
    • Bjorn Tore Storvik Almas

      Ohh – Blir sulten!