Lamburger, hjemmelaget hamburger av h?stens lammekj?tt.

Print Friendly, PDF & Email
Lamburger, hjemmelaget hamburger av h?stens lammekj?tt., 6.0 out of 6 based on 1 rating
GD Star Rating
loading...

H?sten er over oss! Ikke at jeg merker stor forskjell med den sommeren vi har hatt.

En av h?stens definitive fordeler er at det er lammesesong. Butikkhyllene bugner av herlig, norsk lammekj?tt. Jeg har allerede forspist meg p? f?rik?l og irish stew. Men dette «f?rik?lkj?ttet» har flere bruksomr?der. Du kan for eksempel renskj?re det og male det opp til lammekj?ttdeig, men pass p? at du sjekker pakken med f?rik?lkj?tt godt. Det er stor forskjell fra pakke til pakke p? forholdet mellom kj?tt og bein.

N?r du skal kverne kj?tt, er det viktig at kj?ttet er s? kaldt som mulig. En annen ting som er viktig n?r du skal lage hamburger er at du ikke driver ? t?ser rundt med ? blande krydder og alt mulig annet rart inn i kj?ttdeigen. Da f?r du en gummiaktig sak, og du kunne like s? godt ha kj?pt frossenburger fra frysedisken. Det som derimot er en glimrende id?, er ? tilsette krydderet til kj?ttet f?r du kverner det.
Du trenger ikke fjerne alt av sener og hinner n?r du skal kverne kj?tt, men der er bra om du skj?rer bort de groveste.

Lamburger

av Publisert

 • Gi: 6-8 Portioner
 • Forberedelser:
 • Tilberedning:
 • Klar på:

H?sten er over oss! Ikke at jeg merker stor forskjell med den sommeren vi har hatt. En av h?stens definitive fordeler er at det …

Ingridienser

  Instruksjoner

  No instruction.

  12345 (No Ratings Yet)
  Loading...