Fransk surdeigslandbr?d

Print Friendly, PDF & Email
Fransk surdeigslandbr?d, 4.5 out of 6 based on 2 ratings
GD Star Rating
loading...

Disse br?dene er enkle og rustikke. Den sammalte rugen i oppskriften er med p? ? gi litt ekstra smak og karakter. Surdeigen som er brukt her er min faste surdeigsf?lgesvenn Doris. Doris begynner ? n?rme seg to ?r n? og har overlevd det aller meste. Aller best trives Doris hvis jeg fikler med henne minst to-tre ganger i uken.

Har du ikke en surdeig som st?r og bobler i kj?leskapet, kan du jukse litt. Du kan bruke noe som kalles poolish. En poolish lager du ved ? blande like deler mel og vann p? vekt, tilsette en bitteliten menge gj?r, og la den st? i romtemperatur over natten.

Forming av br?d

 

 

Franske surdeigslandbr?d

av Publisert

  • Gi: 2 br?d
  • Tilberedning:

Et enkelt og rustikt br?d som passer til alt.

Ingridienser

Instruksjoner

No instruction.

12345 (No Ratings Yet)
Loading...